Σχετικά με εμάς

 Η Efcharisto είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείτε από το 2013, στην παραγωγή παραδοσιακών τροφίμων. Βρίσκεται στην Ορεινή Ευρωστίνη - Ζάχολη Κορινθίας, στα 700μ υψόμετρο σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με άφθονα καθαρά νερά, χωρίς ρύπανση και έντονη ανθρώπινη δραστηριότητα.   Σε ένα κτίριο πλήρως εναρμονισμένο τόσο με το περιβάλλον όσο και με την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική και εφαρμόζοντας συστήματα διασφάλισης ποιότητας παράγουμε εξαιρετικά Ζυμαρικά με Κατσικίσιο γάλα και Κουλουράκια με Ελαιόλαδο. 

Σχετικά με τα προιόντα

 Για τα ζυμαρικά μας επιλέγουμε, αρίστης ποιότητας Ελληνικό Σιμιγδάλι, φρέσκο Κατσικίσιο Γάλα και φρέσκα Αυγά Αχυρώνα. Η ξήρανση είναι μακράς διάρκειας, σε αντίθεση με τα βιομηχανοποιημένα Ζυμαρικά, ώστε να διατηρούνε όλα τα θρεπτικά συστατικά τους.  Η παραγωγική διαδικασία γίνεται στο ορεινό περιβάλλον της Ευρωστινής, όπου καθαρές πόσιμες πηγές αναβλύζουν, σχεδόν παντού. Παράγουμε, εξαιρετικά προϊόντα, για τα οποία είμαστε περήφανοι!

Αυγά Αχυρώνα

  H Efcharisto λαμβάνοντας γνώση για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στην παραγωγή αυγών με κλωβοστοιχίες και την βαναυσότητα που υφίστανται οι όρνιθες στον συγκεκριμένο τύπο εκτροφής, δηλώνει ότι χρησιμοποιεί μόνο Αυγά Αχυρώνα για την παραγωγή των ζυμαρικών της.

 

 

 

Υλικά για μία μερίδα:

 

Τραχανάς με Κατσικίσιο Γάλα Efcharisto: 80γρ

Νερό: 350γρ

Αλάτι: 3-4γρ

Ελαιόλαδο: 15- 20γρ

 

Οδηγίες:

Μόλις βράσει το νερό, μειώνω την θερμοκρασία στο μισό, ρίχνω τον τραχανά και ανακατεύω.

Προσθέτω το αλάτι και το ελαιόλαδο. Βράζω σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού ( 7-9 λεπτά ), ανακατεύοντας ανά διαστήματα.

Σερβίρω με φρέσκο ελαιόλαδο και κομμάτια τυρί φέτα ή με μία κουταλιά γιαούρτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι.

 

Ένα ( 1 ) πακέτο 500γρ . Αντιστοιχεί σε 6 μερίδες φαγητού.

 

Καλή σας όρεξη!