Σχετικά με εμάς

 Η Efcharisto είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείτε από το 2013, στην παραγωγή παραδοσιακών τροφίμων. Βρίσκεται στην Ορεινή Ευρωστίνη - Ζάχολη Κορινθίας, στα 700μ υψόμετρο σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με άφθονα καθαρά νερά, χωρίς ρύπανση και έντονη ανθρώπινη δραστηριότητα.   Σε ένα κτίριο πλήρως εναρμονισμένο τόσο με το περιβάλλον όσο και με την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική και εφαρμόζοντας συστήματα διασφάλισης ποιότητας παράγουμε εξαιρετικά Ζυμαρικά με Κατσικίσιο γάλα και Κουλουράκια με Ελαιόλαδο. 

Σχετικά με τα προιόντα

 Για τα ζυμαρικά μας επιλέγουμε, αρίστης ποιότητας Ελληνικό Σιμιγδάλι, φρέσκο Κατσικίσιο Γάλα και φρέσκα Αυγά Αχυρώνα. Η ξήρανση είναι μακράς διάρκειας, σε αντίθεση με τα βιομηχανοποιημένα Ζυμαρικά, ώστε να διατηρούνε όλα τα θρεπτικά συστατικά τους.  Η παραγωγική διαδικασία γίνεται στο ορεινό περιβάλλον της Ευρωστινής, όπου καθαρές πόσιμες πηγές αναβλύζουν, σχεδόν παντού. Παράγουμε, εξαιρετικά προϊόντα, για τα οποία είμαστε περήφανοι!

Αυγά Αχυρώνα

  H Efcharisto λαμβάνοντας γνώση για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στην παραγωγή αυγών με κλωβοστοιχίες και την βαναυσότητα που υφίστανται οι όρνιθες στον συγκεκριμένο τύπο εκτροφής, δηλώνει ότι χρησιμοποιεί μόνο Αυγά Αχυρώνα για την παραγωγή των ζυμαρικών της.

Βραβεία ποιότητας 2020 για την Efcharisto

Βραβεία ποιότητας 2020 για την Efcharisto

   H επιχείρηση μας έλαβε μέρος στα Βραβεία Γεύσης και Ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020, με δύο προϊόντα της . Τον Τραχανά με Κατσικίσιο Γάλα και το Χυλοπιτάκι με Κατσικίσιο Γάλα και Φρέσκα Αυγά.Και τα δύο προϊόντα μας πήραν υψηλές τιμητικές διακρίσεις για την ποιότητα τους. Ο τραχανάς μας με Platinum  Award  και το χυλοπιτάκι με Gold Award.  

Υλικά:

350g Χυλοπίτα Μακρία με Κατσικίσιο Γάλα Efcharisto:

800g Νερό

3 ώριμες τομάτες

3 σκελίδες σκόρδο

50g ελαιόλαδο

150g φέτα

Αλάτι:

Οδηγίες:

 

Σε μία χαμηλή κατσαρόλα με καπάκι ή σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το σκόρδο λιωμένο. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις τομάτες κομμένες σε κύβους και αλατίζουμε. Ανακατεύουμε και τις σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν.
 Προσθέτουμε το νερό. Μόλις βράσει ρίχνουμε τις μακριές χυλοπίτες ανακατεύουμε ελαφρά, χαμηλώνουμε την φωτιά (στην μικρότερη ένδειξη της κουζίνας) και σκεπάζουμε το σκεύος.  
 Αφήνουμε να σιγοβράσει για 6-7 λεπτά. Ανακατεύουμε ελαφρά ανά διαστήματα χωρίς να σπάμε τις χυλοπίτες.  
 Ρίχνουμε την φέτα τριμμένη και σκεπάζουμε για 1-2 λεπτά.  
 Σερβίρουμε με βασιλικό.  

 

 

Καλή σας όρεξη!